F1-es autóval egy egész rögbicsapat ellen! (videó)

írta:
2016. február 01. 19:59

A Red Bullnak sosem kellett a szomszédba menni egy kis kreativitásért – mentek inkább helyette a Bath rögbicsapatához, amelynek ezúttal nem akárkivel, Daniel Ricciardóval kellett megméretnie magát. Igazságtalan párharc, gondolhatnánk – és valóban az is, elvégre a háromszoros futamgyőztes egy átalakított orrú RB8-asban ülve igyekezett odébbtolni őket. Íme, az eredmény:

F1-es autóval egy egész rögbicsapat ellen! (videó)

Oszd meg!

2 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Igorcsuk
#2 Igorcsuk 2016. február 08. 14:23  
trialboj:
Nem értem a többiek miért nem képesek ilyen módon (is) népszerüsíteni a sportot? Egyáltalén nem látni kreatív önreklámokat. Persze lehet nem láttam mindet, az utolsó az volt hogy Raikó, a maga irritálóan leszarom stílusában elmondott valami olaj v miféle reklámszöveget. Na az a tipikus annyra szar h azért megmosolygod kategória. De ilyesmi videók szerintem könnyebben terjednek a neten. Egy jó címmel, és a végén egy kis extra reklámmal, simán be lehetne vonzani új nézőket is az idény kezdetére. Amúgy a végén a hőkamerás kép nagyon dúrva. Kíváncsi vagyok hogyan hűtötték utána, szinte láthatatlanul lángol az autó hátsó része a pilóta hátától kezdve,

Teljesen IGAZ!

trialboj
#1 trialboj 2016. február 02. 08:56  

Nem értem a többiek miért nem képesek ilyen módon (is) népszerüsíteni a sportot? Egyáltalén nem látni kreatív önreklámokat. Persze lehet nem láttam mindet, az utolsó az volt hogy Raikó, a maga irritálóan leszarom stílusában elmondott valami olaj v miféle reklámszöveget. Na az a tipikus annyra szar h azért megmosolygod kategória.

De ilyesmi videók szerintem könnyebben terjednek a neten. Egy jó címmel, és a végén egy kis extra reklámmal, simán be lehetne vonzani új nézőket is az idény kezdetére.

Amúgy a végén a hőkamerás kép nagyon dúrva. Kíváncsi vagyok hogyan hűtötték utána, szinte láthatatlanul lángol az autó hátsó része a pilóta hátától kezdve,

HairHungary

 

PIT STOP ARCHÍVUM
Amikor a Jégember is megizzad (videó)
2016. szeptember 28. 14:48
Massa találós kérdése (kép)
2016. szeptember 20. 20:10
F1-es esküvő – világbajnok sofőrrel!
2016. szeptember 12. 08:12
Na ki ez itt a sár alatt? (kép)
2016. szeptember 08. 18:58